previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

ЕвроКекс

ПРОИЗВОДСТВО

Нашата визија за оваа компанија е да стане препознатлив бренд и синоним за квалитет во производството на кондиторски производи. Нашата мисија е да се зголеми задоволството на клиентите, а нашето мото е: Имајте сладок ДЕН!

ЕвроКекс

ЕвроКекс

Почетоците на компанијата датираат како продавница за малопродажба на кондиторски производи, основана во 1988 година. Во 1990 година, компанијата започна да работи со производство, дистрибуција, малопродажба и увоз-извоз на кондиторски производи. Бројот на задоволни клиенти постојано се зголемува и имаме производи со висок квалитет и освојуваме нови пазари.

ЕвроКекс

ЕвроКекс

Секој ден ги следиме светските трендови во производството на кондиторски производи и ги препознаваме уникатните потреби на потрошувачите. Постојано инвестираме во нова технологија. Нашиот персонал е квалификуван и обучен, при што се употребуваат најквалитетни суровини и постојано се следат законските регулативи. 

ЕвроКекс

ЕвроКекс

Постојано работиме на нови проекти со кој го прошируваме нашиот асортиман на прозиводи и ги зголемуваме задоволствата на нашите верни купувачи.

Scroll to top