ЗА НАС

candy factory

Еврокекс

Еврокекс е семејна компанија основана во 1988 година. Првично компанијата беше создадена како продавница за чоколади и бонбони. Во 1990 година, Еврокекс започна со работа во производствениот сектор, создавајќи го првиот производ – тврдите бонбони под името МЕНТА, кој сè уште е наш најсилен бренд.

     Нашата цел во текот на сите овие години беше и е, да создадеме поразновиден асортиман на производи.  Производите што ги произведуваме се направени со многу љубов, грижа и страст. Нашиот персонал има долгогодишно искуство во оваа индустрија, што гарантира навистина висок професионализам. Ние веруваме дека најважниот дел од производствениот процес е квалитетот на производите. Затоа користењето на најквалитетни материјали во комбинација со најсовремената технологија ги прави нашите производи неодоливо вкусни. Сите членови на нашата компанија ја делат истата возбуда за производствениот процес – од првичната идеја, процесот на развој, пакувањето на производите, се’ до крајниот резултат каде најголемото задоволство за нас се задоволните и воодушевени лица на потрошувачите по вкусувањето на нашиот производ!

     Компанијата е флексибилна и отворена за иновации, истовремено настојувајќи да ги задоволи потребите на нашите клиенти. Исто така,ние сме отворени за развој на производи што ќе ги исполнуваат специфичните барања на потрошувачите во различни земји – ќе ги развиеме вистинските вкусови, различни пакувања, стил, етикети, само за нашите клиенти, каде било во светот, да бидат задоволни од нашите производи.

     На ова патување избравме да се водиме од задоволството и довербата на нашите клиенти, затоа нашата цел и мотото е – ИМАЈТЕ СЛАДОК ДЕН!

matine

Еврокекс

ЕВРОКЕКС

Scroll to top